Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


luni, 16 august 2010

Berea este medicament

Cantitatea de bere recomandată zilnic de medici pentru bărbaţi este de două pahare de 330 de mililitri, iar în cazul femeilor - un singur pahar

miercuri, 11 august 2010

Kronstadt Folk Festival 2010

Evenimentul este o campanie impotriva prostiei si a lipsei bunului simt potrivit si sloganului acestui festival "Alătură-te Mişcării de Rezistenţă a tinerilor împotriva prostiei şi a lipsei bunului simţ!"

marți, 10 august 2010

duminică, 8 august 2010

Autobuz cu reacţie

Un american amator a trasformat un autobuz şcolar obişnuit într-unul cu reacţie. El i-a montat un reactor provenit de la un avion de vânătoare Phantom şi acum autobuzul atinge viteza de 587 de kilometri pe oră. Toată caroseria a fost refăcută din metale dure, pentru a rezista la viteze mari. Piesele vehicului au fost de asemenea reconstituite din materiale folosite în industria aviatică. Reactorul autobuzului poate să scoată flăcări uriaşe şi mult fum, pentru a distra pasagerii. Autobuzul poate fi oprit însă doar cu ajutorul unei paraşute.

vineri, 6 august 2010

Băsescu vs Bruynseels: dublă greşeală

Preşedintele a mai găsit pe cineva spre care să arate cu degetul acuzator. De data aceasta nu mai sunt bugetarii care blochează reformele, nici deţinătorii de pensii neţimţite care au piratat sistemul ci bancherii care au dat credite cu buletinul.