Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


marți, 27 iulie 2010

Am inceput cu dreptul...

FC Brasov a debutat cu o victorie in actuala editie a Ligii I: 1-0, in deplasare, cu nou-promovata FCM Targu Mures. Golul victoriei brasovenilor a fost marcat de Vali Badea in minutul 68, dupa o centrare perfecta a lui Chipciu. Prima repriza a jocului de la Targu Mures a fost echilibrata, Vancea si Roman de la gazde, respectiv Cristescu si Cristi Ionescu de la oaspeti, ratand cele mai mari ocazii de a marca. Repriza secunda a fost dominata de elevii lui Daniel Isaila si Danut Oprea, iar Vali Badea a deschis scorul in minutul 68, dupa o centrare perfecta a lui Chipciu. Din minutul 77, stegarii au evoluat in inferioritate numerica, Majernik fiind eliminat pentru un fault asupra lui Roman. Finalul jocului a aparţinut gazdelor, insa Minca a fost imbatatabil. Etapa viitoare, FC Brasov va juca pe teren propriu, duminica, de la ora 19.00, cu Universitatea Cluj.

"A fost un joc foarte spectaculos, cu multe faze de poarta. Imi felicit baietii din tot sufletul pentru efortul depus si pentru cele 3 puncte obtinute in acest joc. Este o victorie importanta pentru noi, obtinuta impotriva unei echipe bune. Aceasta victorie ne da entuziasm si incredere pentru jocurile care urmeaza.Vali Badea avea nevoie de aceasta reusita pentru ca a venit la Brasov dupa o perioada mai putin fasta in cariera sa. Eliminarea lui Majernik mi s-a parut usoara."

Daniel Isaila, antrenor FC Brasov

FCM Targu Mures - FC Brasov 0-1

A marcat: Vali Badea 68

FCM Targu Mures: Danalache - Cristi Pop, Balau, Fl. Moldovan, Topic (82 Biţiş) - Sfarlea, Onicas (54. Fl. Stînga), Florin Dan, Roman - Stere (74 Edu) - Vancea

Antrenor: Adrian Falub

FC Brasov: Minca - Voicu, Oros, Majernik, Cristi Ionescu - Badoi (46 Chipciu), Cristescu, Ilyes, Williams - Dedu (64 Vali Badea), Hadnagy (76 Rusu)

Antrenor: Daniel Isaila

Director Tehnic: Danut Oprea

Arbitri: Istvan Kovacs - Radu Ghinguleac, Eduard Ungureanu

Cartonas rosu: Majernik 76

Niciun comentariu: