Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


joi, 15 iulie 2010

A murit inca o mare speranta!

Rugbistul Alexandru Bogdan Grădinaru, în vârstă de doar 19 ani, a murit în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Pelican din Oradea.

Alexandru Grădinaru a murit în noaptea de miercuri spre joi. Tânărul suferise o gravă accidentare în timpul unui meci de rugby, la finele lunii martie. De atunci, se afla internat în spital în stare gravă.

Sportivul braşovean legitimat la clubul MVT UAV Arad a suferit un traumatism grav la coloană, în timpul meciului și respira doar cu ajutorul aparatelor. "S-a făcut tot ce se putea face, dar rezervele biologice sunt limitate", a declarat pentru adevarul.ro un reprezentant al spitalului orădean.

Grădinaru avea doar 19 ani şi era component al echipei naţionale de juniori.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Mare pacat!!!

annegabita spunea...

E crunt!!
Plecand de la faptul ca activa intr'o echipa de seniori doar la 19 ani, continunad cu 'primul ajutor' care i s'a dat pe teren, culminand cu ce i s'a intamplat la spital in Timisoara. Nu ne ramane decat sa il conducem pe ultimul drum, alaturi de mingia de rugby, asa cum si'a dorit. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Constantin Andrei spunea...

Este cel mai tragic mod in care poti sa iti pierzi viata, facand ceea ce iti place cel mai mult. Pacat de el ca a avut o astfel de soarta. Si reusisera medicii sa-l stabilizeze dar se pare ca asa a fost sa fie. pacat ca se intampla si astfel de tragedii chiar si la acest nivel :|:|:|