Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


joi, 8 iulie 2010

Prima victorie in amicale

FC Brasov a castigat primul amical din aceasta vara, scor 2-0, cu Ceahlaul, intr-un joc disputat la Bacau. Brasovenii au controlat jocul in prima repriza, iar Ilyes a deschis scorul in minutul 15 dintr-un penalty obtinut de Ionut Voicu. Pana la pauza, Hadnagy si Majernik au ratat ocazii importante de a inscrie. Minca a fost la un pas sa inscrie primul sau gol pentru FC Brasov, in minutul 43, atunci cand portarul brasovean a degajat puternic, iar portarul Ceahlaului a scos in extremis de pe linia portii. Partea secunda a fost echilibrata, iar Marian Constantinescu a fost aproape de gol in minutul 50, dar Kajcsa a fost salvat de transversala. Scorul final a fost stabilit de Tene, in minutul 88, cu un sut din opt metri.

Steagu va juca duminica cu Forex si miercuri cu Ceahlaul la Brasov. O sa revin cu orele meciurilor.

FC Brasov - Ceahlaul 2-0

Au marcat: Ilyes min 15- penalty, Tene 88

FC Brasov : Minca (46 Kajcsa) - Voicu (46 Laurentiu Dumitru, 89 David), Majernik (89 Cretulescu), Oros (82 Popa), Cristi Ionescu (57 Patras) - Badoi (46 Tene), Cristescu, Ilyes (46 Mateiu), Chipciu ( 46 Williams, 89 Dragan) - Dedu (57 Ionut Radu), Hadnagy (46 Vali Badea)

Antrenor : Daniel Isaila

Sursa:www.fcbrasov.ro

Niciun comentariu: