Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


miercuri, 7 iulie 2010

Petrecerea de lansare LSS

LIGA SUPORTERILOR STEGARI ține să clarifice unele lucruri, pentru a nu exista diverse speculații sau rețineri din partea unora de a veni la petrecerea noastră, a suporterilor stegari. Trebuie știut faptul că la această petrecere sunt așteptați și vor fi bine primiți toti suporterii stegari, indiferent dacă s-au înscris sau nu în LIGA SUPORTERILOR STEGARI, poate o vor face în viitor sau poate nu, indiferent de vârstă, indiferent dacă cunoașteți pe cineva sau nu, puteți să veniți cu prieteni, rude, vecini, trebuie să nu uităm faptul că suntem uniți de o pasiune comună… FC BRAȘOV.

În concluzie toată lumea este așteptată, cu mic mare veniți, să umplem clubul, să ne unim și să ne încărcăm forțele pentru sezonul ce stă să înceapă. Vă așteptăm cu prețuri promoționale, muzică bună, lume bună și multe, multe surprize din partea organizatorilor! Nu uitați să ne vizitați zilnic că să aflați primii ultimele noutăți despre eveniment.

p.s. Dacă există întrebări, nelămuriri, curiozități, probleme nu ezitați să ne contactați!

Detalii despre eveniment puteți găsi și pe Facebook, click aici.

Niciun comentariu: