Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


miercuri, 7 iulie 2010

Bataie de joc din patea presedintelui Basescu..



Revenire cu ghinion a presedintelui Traian Basescu, la Saucesti, judetul Bacau! Sosit sa le dea vestea cea buna, a refacerii digului, presedintele s-a certat cu o localnica, dupa care a fost consolat de o sinistrata "de bine".Traian Basescu a revenit, la 24 de ore, in Saucesti, localitatea in care a avut, sambata, discutii deloc amabile cu sinistratii.
Traian Basescu n-a mers, insa, cu mana goala, ci cu explicatii si promisiuni. "Banii au fost la Apele Romane, ei au facut o inaltare de dig pe un kilometru si jumatate, dar nu au reusit sa se inteleaga cu proprietarii la Prajesti. (...) Va promit ca nu se mai sta sa se incerce sa se preia pamanturile de la proprietarii din Prajesti, se inalta digul pe 18 kilometri. Se iau bani din alta parte si, imediat ce trec inundatiile, se incepe construcţia", a spus Basescu, intr-o declaratie transmisa live.
V-am facut case si acum facem digul.(...) Eu va promit ca se face digul. Dupa ce incep lucrarile, o sa viu des, va promit", a adaugat Traian Basescu, subliniind ca nu i-a placut "cum a fost ieri".
Primul dialog a fost, insa, unul cu scantei. O femeie furioasa a reusit sa-l enerveze, insinuand ca primarul a furat fondurile. "Nu va mai ascult pentru ca mintiti"(...)"Nu ma luati ca pe unul de la televiziune"(...) "Am inchis subiectul", a explodat presedintele, care s-a imbunat abia dupa ce femeia i-a marturisit ca l-a ales si i-a povestit de suferinta sa fizica (scolioza). "Amandoi suferim cu coloana", a spus impaciuitor Traian Basescu.

In scurt timp, Traian Basescu a fost preluat de o doamna cumescade, care l-a invitat sa-i viziteze fosta casa.

Traian Basescu a explicat, pe rand, satenilor, ca banii n-au fost furati, ci nu s-au putut cheltui din cauza ca unul de-al lor, un proprietar, nu a vreu sa le dea pamantul, pentru constructia canalului.

Populatia din Saucesti a fost evacuata vinerea trecuta, cand raul Siret a atins varful istoric inregistrat in 2008.


Sursa www.tv-net.ro

Niciun comentariu: