Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


joi, 8 iulie 2010

Basescu s-a dat iar in spectacol !

La Radio Romania Actualitati presedintele si-a dat iar in stamba... A fost intrabat de ce campaniile de presa au fost trecute printre principalele vulnerabilitati in Strategia de Aparare a Romaniei... Presedintele a spus fara sa clipeasca ca Da... campaniile de presa sunt vulnerabilitati la apararea tarii si ca va insista sa fie pastrata. El a dat ca exemplu campania de presa de anul trecut cu presupusul trafic de armament in care ar fi fost implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu. A condamnat apoi Trusturile Intact si Realitatea-Catavencu care ar mint populatia cu privire la ceea ce fac autoritatile la inundatii.

Intrebat daca nu cumva e o greseala si de fapt vulnerabilitatea vine mai degraba din faptul ca astfel de inundatii au loc si sunt atatea victmime in urma lor, presedintele a insistat ca inundatiile nu pot fi considerate vulnerabilitati, dar campaniile de presa DA.


Sursa www.pesurse.ro

Niciun comentariu: