Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


joi, 15 iulie 2010

Bataie de joc!!!

După bursele acordate elevilor romi ca să nu abandoneze şcoala, pe care reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean le-au anunţat cu mai puţin de o lună în urmă, acum etnicii romi care vor să înveţe au posibilitatea să acceseze burse şi pentru perioada studiilor superioare.


Fondul de Educaţie pentru Romi şi Institutul pentru o Societate Deschisă a anunţat că va pune burse la dispoziţia romilor din ultimul an de liceu şi al celor care au ajuns deja într-o facultate de medicină sau de farmacie. Prin aceste burse, 60 de romi vor fi sprijiniţi să devină medici sau farmacişti. Si asta nu este tot, tiganii vor intra la facultatea unde vor pe locurile romanilor, fata de basarabeni care au locuri separate la inscriere. Le multumesc pe aceasta cale conducatorilor nostrii care tin mai mult la educatia unor tigani care oricum ne fura tara incet dar sigur si ne fac de rusine in lume.

3 comentarii:

Mircea spunea...

pff.. din ce in ce mai bine 8-|

Gogu spunea...

Tigani! Nu rromi sau mai rau romi!

Ei sunt tigani!

Constantin Andrei spunea...

exact!!! tigani tigani