Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


joi, 15 iulie 2010

Cel mai mare magazin online din Romania

Okazii.ro este cel mai mare magazin online din Romania, unde poti sa cumperi la preturi avantajoase, rapid si sigur.
Cu peste 2 miloane de vizitatori pe luna si cu peste 1 milion de articolo de vanzare din toate categoriile, site-ul Okazii.ro este cel mai mare site de licitatii online. Puteti gasi pe acest site de la animale de companie pana la apartamente, telefoane mobile, chiar si produse naturiste la preturi imbatabile. Cu toate acestea, este foarte simplu de utilizat. Va creati un cont gratuit si puteti incepe cumparaturile chiar din fata calculatorului. Site-ul ofera si protectie de ultima generatie pentru a stopa frauda si inselaciunea de pe multe alte site-uri online din tara, chiar si din strainatate.

Comanzi -> Plăteşti online -> Primeşti produsul, nu ai nevoie de cash, de drumuri la bancomat şi nu îţi faci griji pentru cheltuieli suplimentare (transport). Vânzătorul are confirmarea plăţii tale în câteva minute şi poate trimite imediat produsul tău. Nu te costă nimic.
Sistemul Okazii garantează siguranţa tranzacţiilor.Selecţionăm atent vânzătorii care acceptă plata cu cardul. Comanda va fi onorată în cele mai bune condiţii. Plăţile efectuate cu cardul vor fi procesate de Mobilpay.ro, respectând cele mai înalte standarde de siguranţă. (Comunicarea datelor se face criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. Prin înrolarea cardului în programul 3D-Secure poţi obţine o parolă suplimentară special creată pentru plata online, un “PIN” virtual).

OKazii.ro este o licitatie online, gratuita, unde puteti face afaceri vanzand sau cumparand. Anunturile de mica publicitate ce apar in ziare sunt acum de domeniul trecutului! Daca doriti sa cumparati ceva - nu mai trebuie sa cautati la nesfarsit in anunturile de la mica publicitate, sa vorbiti cu sute de vanzatori si sa negociati cu fiecare dintre ei prin telefon - pentru ca aici veti gasi o lista completa cu tot ceea ce va doriti. Daca vreti sa vindeti ceva - nu mai trebuie sa raspundeti la un sir neintrerupt de apeluri telefonice si sa decideti cui ar trebui sa-i vindeti. Toate aceste probleme sunt rezolvate aici si acum la OKazii.ro. Cumparati si vindeti foarte usor!

Niciun comentariu: