Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


vineri, 9 iulie 2010

Haos total

Se pare ca protestele impotriva aduceti pe banca stegara a lui Marian Rada au dat rezultate. Astazi, la o zi dupa ce fusese anuntat ca antrenor al echipe de sub tampa de catre patronul echipe, Ioan Niculae, Rada a refuzat oferta primita pe motiv ca nu este dorit la echipa de catre fani, mai ales dupa ce se aude ca Dinu Gheorghe ar conduce inca, din umbra, echipa de sub tampa.
Le multumesc, in primul rand, liderilor LSS pentru inca o treaba bine facuta, deoarece ei au fost singurii care luat initiativa ieri la numirea pe banca stegarilor a lui Rada. Doresc pe aceasta cale sa clarific faptul ca echipa noastra nu vrea sa fie condusa, nici macar din umbra, de un om care nu a realizat nimic la Brasov, decat a destramat o echipa de suflet si cu traditie, fara sa ii pese de suporteri. Brasovul nu va fi niciodata satelitul unei echipe, nu cat timp suporterii au un cuvant de spus. Sa speram totusi ca patronul si conducerea vor reusii sa auduca un antrenor talentat si care sa puna suflet in ceea ce face.

Si la final o mica intrebare : Cine credeti ca ar fi cel mai bun antrenor pentru FC Brasov?

Astept propunerile voastre la sectiunea "Comentarii" de mai jos.

Niciun comentariu: