Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


miercuri, 7 iulie 2010

Un nou inceput


Toata lumea stie faptul ca echipa noastra de suflet se afla intr-o situatie destul de penibila, foarte ingrijoratoare. Am ajuns ca la primul antrenament oficial sa nu avem nici macar 20 de jucatori, si nu vorbim aici de jucatori cu nume ci de juniori din pepiniera clubului, si mai ales sa nu avem antrenor Acest dezastru se datoreaza despartirii de Ginu Gheroghe, care pe unde merge face prapad. Sa ne amintim faptul ca atunci cand a plecat de la Rapid a luat cu el foarte multi jucatori pe care i-a adus, ulterior, sub Tampa. Nu spun ca este un lucru rau, dar sa ne amintim ce critici am primit atunci din partea mass-media care spunea ca F.C Brasov este satelitul Rapidului. Pe mine unul m-a deranjat un astel de comentariu, mai ales ca suporterii nostrii si ai lor nu sunt pe aceeasi unda.


Aparitii in cantonament


Au aparut astefel si unele transferuri cum ar fi fostul nostru portar Traian Marc care a ales sa vina la Brasov, clubul unde s-a format ca jucator profesionist, cu sufletul si nu dupa bani cum fac altii. Un alt nume este Vali Badea, un veteran al campionatului nostru.

Niciun comentariu: