Un blog cu si despre romani si Romania. Stiri si evenimente de toate felurile. Merita sa aruncati o privire. Nu costa nimic. :D


miercuri, 28 iulie 2010

Iron Maiden la Cluj pe 15 August


Legendara trupa britanica Iron Maiden va concerta vara aceasta pentru prima oara in inima Transilvaniei! Show-ul va avea loc pe 15 august, in parcarea mall-ului Polus Center din Cluj Napoca.

„Data trecuta cand am fost in Romania, in cadrul turneului Somewhere Back in Time din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienta fantastica si ne-am dorit foarte tare sa revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atat mai mare cu cat este vorba despre Transilvania, o zona cu o istorie deosebita! De atfel, suntem convinsi ca fanii nostri stiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poarta acest nume, si abia asteptam sa cantam in sfarsit in Transilvania!”, a declarat Steve Harris, basistul si membru fondator al trupei.


Biletele pentru concert sunt disponibile pe site-ul www.servuscluj.ro. si costa 100 RON. Concertul este confirmat si pe site-ul trupei, detalii puteti citi AICI.

Un comentariu:

ralooki spunea...

mi-am luat deja bilet .. ne vedem acolo >:D<